Beskrivelse

Komplet pakkeløsning inkl. standardinstallation. Du 4 stk. 2K Turret DarkFighter kamera og 1000 GB lagerplads. Ir-lyset gør det muligt at se op til 30 Meter om natten. Via app kan du se live, spole tilbage i tiden og se hvem der luskede rundt. Få notifikationer ved hændelser f.eks. ved indtrængning mm. Den pakke kan integreres med vores privatalarm uden abonnement

Udvid med op til 4 kameraer:
Du kan udvide med op til 4 kameraer.

Turret kamera:
Turret kamera er hærværksikret. Disse kamera egner sig til at sidde i en højde på 2-3 meter. De kan placeres på murren, under et udhæng mm.

Bemærk: I forhold til Dome kamera kræver Turret ikke ligeså meget vedligeholdelse. Hvor de skal tørres af for snavs og skidt.

DarkFighter:
DarkFighter er en førende løsning indenfor ultra-low-light teknologi. Disse kameraer gør det typisk muligt at give farvebilleder op til 0,002 lux og sort/hvid op til 0,0002 lux. DarkFighter er derfor ideelle hvor der er svagt lys.

Standardinstallation:
Standardinstallation er med i prisen. Vi kommer og installere og montere kameraerne og hjælper dig godt igang. Vi er aut. Hikvision installatør dette sikre dig en professionel installation samt professionel vejledning og service

Udfyld formularen og vi vender hurtigt tilbage.