Beskrivelse

Overvåg f.eks hoveddøren, indkørselen og terrassen. Du får 3 x 2K (4MegaPixel) kamera fra Hikvision og masser af lagerplads på hele 1000GB. IR-lyset gør det muligt at se op til 30 meter om natten. Via app kan du se live, spole tilbage i tiden og se hvem der luskede rundt. Få notifikationer ved hændelser f.eks. ved indtrængning mm. Den pakke kan integreres med vores privatalarm uden abonnement

Udvid med op til 8 kamera:
Du kan udvide med op til 8 kamera.

Dome kamera:
Dome kamera er enkelt i sit design og hærværksikret. Disse kamera egner sig til at sidde i en højde på 2-3 meter. De skal placeres “beskyttet” imod regn mm. f.eks. under et udhæng for at opnå det bedste resultat .

Bemærk: Dome kamera kræver regelmæssigt vedligeholdelse. Hvor de skal tørres af for snavs og skidt. Vi anbefaler Turret model.

DarkFighter:
DarkFighter er en førende løsning indenfor ultra-low-light teknologi. Disse kamera gør det typisk muligt at give farvebilleder op til 0,002 lux og sort/hvid op til 0,0002 lux. DarkFighter er derfor ideelle hvor der er svagt lys.

Standardinstallation:
Standardinstallation er med i prisen. Vi kommer og installere og montere kamerane og hjælper dig godt igang. Vi er aut. Hikvision installatør dette sikre dig en professionel installation samt professionel vejledning og service

Udfyld formularen og vi vender hurtigt tilbage.