TrueGuard alarm

TrueGuard-banner
ung pige alarmpanel

Meget mere end et alarmsystem 

Med TrueGuard alarm er du sikrer på kvalitet og funktionalitet. TrueGuard leverer nogle af Danmarks bedste alarmsystemer i forhold til driftssikre, innovative og brugervenlige.

TrueGuard passer på dit hjem og familie.

Familie

Udnyt nabohjælp fuldt ud

Hos Uno Safe ved vi at nabohjælp er effektivt mod indbrud. Men selvom din nabo holder øje med dit hus når du ikke er hjemme. Kan din nabo være optaget i det øjeblik en tyv ser sit snit til at begå indbrudet.

Men med TrueGuard alarm får du notifikation direkte i appen. Din nabo kan modtage en sms* I kan hurtigt reagere og tilkalde den rigtige hjælp. Hvis du har fotodetektor installeret får du billeder ved alarm. Hvis du kan bekræfte at der er tale om et indbrud må du ringe 112.

TrueGuard app

Styr alt i app og web

Du har altid fuld kontrol over din TrueGuard alarm i appen eller på web. Hvor du kan til-/frakoble alarmen, styre lyset, låse hoveddøren op og meget mere.

Direkte besked ved alarm

Du får straks notifikation ved alarm f.eks. ved indbrud eller brand. Har du fotodetektor vil du modtage billeder og du må herefter kontakte politiet.

Derfor skal du vælge TrueGuard

Smart alarm
Ingen månedlige abonnement
Udnyt nabohjælp
AdobeStock_308965065-scaled-min

Smart funktioner – Gør det hele sjovere

TrueGuard beskytter ikke kun mod indbrud, brand og vandskader. Den gør også din hverdag nemmere og sjovere. TrueGuard er kompatibel med Philips Hue, Osram Smart+ og Ikea Trådfri pærer. Du kan desuden styre varmepumper og radiator mm. 

Herudover kan TrueGuard også styre din garageport og gardiner/persienner.

Zigbee og Z-wave standarden giver dig mulighed for at TrueGuard alarmen kan kommunikere med f.eks. Danalock smartlås, smart termostater, Athom Homey og mange flere produkter.

Med TrueGuard får du Alarmløsning alt sammen samlet i en løsning

Varmestyring

Styre varme pumpen eller radiatoren nemt og enkelt via Trueconnect appen

Lysstyring

TrueGuard er kompatibel med Philips Hue, Ikea Trådfri og Osram. Dette giver dig mulighed for at styre lyset og få det til at se ud som om du er hjemme

Alarmsystem

TrueGuard beskytter dit hjem og familie mod indbrud, brand og vandskader. Uden et dyrt abonnement.

Fuld kontrol direkte i app eller web

Uanset hvor du er henne på arbejde, ude at handle eller noget trejde så kan du nemt styre TrueGuard alarmen enten via appen eller på computeren.

Sms og/eller notifikationer ved alarm

Ved indbrud, brænd eller andet vil du få notifikation. Hvis der er isat et simkort i TrueGuard alarmen vil din nabo kunne modtage en sms.

Styr dørlåsen

TrueGuard er kompatibel med f.eks. Danalock. Så du kan styre dørelåsen direkte fra TrueGuard appen.

TrueGuard alarm til ethvert behov

TrueGuard SmartBox

TrueGuard SmartBox er en sikrer og smart alarm fra TrueGuard. Der kan tilsluttes diverse enheder så den kan styre lyset, varme og mange andre ting så den er tilpasset dine behov og ønsker.

TrueGuard SmartHome

TrueGuard SmartHome er med touch display så du nemt kan styre hele dit hjem direkte fra panelet. TrueGuard SmartHome sikrer ikke bare dit hjem mod indbrud. Men gør det også til et smart home hvor du kan styre lyset, varmen, åbn/luk din garageport mm.

TrueGuard MZ Professionel

TrueGuard MZ alarmpanel er en stærk alarm. Du har mulighed for at tilslutte fotodetektor, Alarmen har også ZigBee som gør det muligt at kommunikere med andre produkter som understøtter dette. Alarmen er godkendt af Forsikring og Pension klasse 2 – Den må derfor benyttes i sikringsniveau 20-40.

Få et uforpligtende tilbud

Vores teknikere hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov, så du kan føle dig helt tryg, når du forlader dit hjem og ligeledes når du er der.