Intet abonnement.
Mulighed for rentefri finansiering

Tilpas din sikkerhedsløsning
efter dine behov og ønsker

Dig og dem du vælger
får besked ved alarm

Hvorfor vælge alarm
uden abonnement fra Uno Safe

  • Få en tryggere hverdag
  • Nedsæt risikoen for indbrud, brand, vandskade m.m.
  • Professionel alarm
  • Intet abonnement
  • Udnyt nabohjælp
  • Fuld kontrol over alarmen i app, uanset hvor du er

Få håndværkerfradrag på din privatalarm

Når du får installeret en privatalarm fra Uno Safe kan du få håndværkerfradrag på arbejdslønnen i forbindelse med installation. Det betyder, at du får håndværkerfradrag på op til 5.000 kroner og samtidig kan føle dig tryg i hverdagen

Eksempel på en privatalarm installation

Se hvordan en privatalarm i et alm. parcelhus med garage er installeret og hvilken funktioner der gør den unik.

Hikvision-plan

En løsning – mange muligheder.

Vi hjælper dig med at beskytte dit hjem og familie mod indbrud, hærværk, brand og vandskader. Med privatalarm fra Uno Safe får du en professionel og fremtidsikret løsning med mange muligheder som dækker dine behov og ønsker.

 

Alarm betjeningspanel

En løsning – mange muligheder.

Vi hjælper dig med at beskytte dit hjem og familie mod indbrud, hærværk, brand og vandskader. Med privatalarm fra Uno Safe får du en professionel og fremtidsikret løsning med mange muligheder som dækker dine behov og ønsker.

 

Alarm betjeningspanel

Pas godt på dit hjem og familie med en professionel og advanceret sikkerhedsløsning.

Med en professionel alarm er du bedre sikret mod indbrud, brand og vandskader. Sammen sammensætter vi alarmen så den passer lige præcis til dit hjem og behov. Om der skal være foto detektor eller alm. detektor. Om du vil have briklæser eller tastatur mm.

Du kan altid udvide alarmen… Så bygger du om eller udvider kan vi nemt tilpasse alarmen med flere tilbehør. 

Vi fører et bredt sortiment af privatalarm fra de kendte mærker

Have overblik. Selv når du er på farten

Selv når du er på farten har du overblik over dit hjem. Hvis der sker noget vil du og kontaktpersonerne straks blive informeret. I kan herefter tilkalde den rigtige hjælp.

Ønsker du f.eks. at vide om børene er kommet godt hjem? Du får besked når nogle til/frakobler alarmen og kan se af hvem og hvornår.

Vi klare installationen så du ingen bekymringer har

Vores teknikker kommer og montere/installere samt teste din privatalarm. På denne måde er vi sikrer på at alt virker som det skal.

Teknikeren vil også instruerer dig i at betjene privatalarmen. Får du brug for hjælp efterfølgende er vi selvfølgelig også til rådighed.

Fuld kontrol over din privatalarm i appen eller web.

Du kan styre hele alarmen enten i app eller på computeren. Du kan nemt til/frakoble. se log, se billeder fra fotodetektor.
og meget mere.

Udnyt videoovervågning fuldt ud

Vores Hikvision videoovervågning kan kommunikere med Hikvision privatalarm. Dette kan være med til at opdage indbrudet før det overhovedet sker.

Dette giver dig mulighed for at, modtage et optaget klip ved alarm. Eller det kan sættes op så f.eks. hvis detektoren i stuen bliver aktiveret, så skal kamera i haven begynde at optage. Der er mange muligheder kontakt os og vi finder sammen, den som passer netop til dit behov.

Drømmer du om et Smart Home?

Styr lyset, varmen eller endda garageporten direkte igennem privatalarmen. Opsæt scenerier som får tyven til at tro du er hjemme, selvom du sidder sydpå og nyder varmen. Hverdagen bliver også lidt sjovere og nemmere med Smart home.

Hos Uno Safe har vi et bredt sortiment af privatalarmer.

Hikvision alarm

Crow alarm

TrueGuard alarm

Få et uforpligtende tilbud

Vores teknikere hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov, så du kan føle dig helt tryg, når du forlader dit hjem og ligeledes når du er der.