fbpx

Job hos Uno Safe

Vil du være med til at skabe tryghed for andre…

2-Maend-kontor-min

Alt hvad vi gør hos Uno Safe er rettet mod et fælles mål om at skabe tryghed for andre. Vi vil tilbyde vores kunder innovative sikkerhedsløsninger. Hvor nytænkning er kernen i vores arbejde. 

Vi skal i et fællesskab motivere hinanden til at opnå dette og sørger for at det er nemmere og mere enkelt at sikre sit hjem eller virksomhed. Uden det betyder dyre abonnementløsninger og lange bindninger.

Brænder du for at hjælpe andre og være med til at bekæmpe kriminaliteten? Så er Uno Safe måske din næste arbejdsplads.

Bliv en del af fællesskabet hos Uno Safe og være med til at gøre en forskel.

Vi skaber tryghed sammen

IMG_0902-scaled-min

Job som montør (Elektriker)

Som montør (Elektriker) er du Uno Safe ansigt ud af til. Du vil komme til at installere og servicere sikkerhedsløsninger hos kunderne. Hos Uno Safe har alle kunder en faste kontaktperson, dette betyder at du vil have en arbejdsdag hvor du skal installere nye sikkerhedsløsninger hos nye kunder samtidig med at du skal servicere dine eksisterende kunder.

Din arbejdsopgaver vil være indenfor videoovervågning, alarmløsninger. intercom-systemer og meget mere.

Alle vores montør er uddannet elektriker.

_AMS0766

Job på kontoret

Vi lægger stor vægt på at vores kunder altid får den bedste kundeservice. Kunden er centrummet i hverdagen. Alt hvad vi gør, gør vi i fællesskab.

Er du interesseret i at gøre en forskel for andre og gøre det nemmere at sikre sit hjem eller virksomhed. Så kan du komme til at arbejde med markedsføring, bogholderi eller kundeservice eller noget andet.

Vil du være med til at gøre en forskel for andre… Så begynd her:

Præsentere dig selv her og vi vil vende tilbage…