fbpx

Erhvervsalarm

Lad os sammen passe på din virksomhed. Hos Uno Safe ejer du selv alarmen og har derfor ingen dyre månedlig lejeudgift. Du kan selvfølgelig stadig få døgnbemandet kontrolcentral og vagtservice tilknyttet.

Detail

Kontor

Håndværker/lager

Byggepladser

Landbrug/entreprenør

Hvorfor vælge Uno safe?

   Vi har ingen pakkeløsninger

  Professionelle løsninger

  Altid en fast kontaktperson

Erhverv-maend--min

En alarmløsning der er tilpasset din virksomhed og jeres behov.

Uno Safe tilbyder professionelle løsninger indenfor erhvervsalarmer. Så er din virksomhed altid er sikret mod indbrud. Erhvervsalarm har både en præventiv og effektiv effekt.

Vi har et bredt sortiment indenfor erhvervsalarmer, så du er sikre på at du får den løsning der lever op til jeres behov.

Altid hurtig hjælp og service… 

Vi vil gerne have du får den bedste løsning, så du er bedst mulig beskyttet. Hos Uno Safe tror vi på at tillid og tryghed giver sikkerhed. 

Hos Uno Safe er du altid i centrum og ikke bare et nr. i køen. Derfor får du en fast kontaktperson som du altid kan kontakte på mail eller telefon.

Så skulle der opstå spørgsmål eller har du brug for hjælp til din erhvervsalarm.

Butik-telefon-min

Hos Uno Safe har du mere frihed.
Vi tilpasser erhvervsalarmen til dine behov

Erhvervsalarm på din måde

Vi syntes ikke at en professionel erhvervsalarm skal koste kassen. Derfor lejer du ikke alarmen og har ikke et dyrt abonnement. Nej ganske enkelt har vi delt det i to. 

  1.  Du har en engangs udgift til selve alarmen og installationen.
  2.  Kontrolcentral/vagtudrykning og service så din erhvervsalarm altid virker som den skal tilkøbes til din erhvervsalarm for kun 160 kr./md.*

På denne måde er du sikret en professionel løsning til billigere penge.

* Prisen er ekskl. moms. Prisen gælder ikke støre erhvervsalarmer.

Alarm-mand-min

Døgnovervåget kontrolcentral

Din erhvervsalarm er døgnovervåget af kontrolcentralen som er politigodkendt og bemandet af uddannede og erfarne vagtassistenter dette sikre dig at din virksomhed er i bedste hænder alle 365 dage om året. 

Skulle alarmen gå vil du straks blive kontaktet og hvis nødvendigt sendes en vagt straks afsted samt politiet vil blive informeret. Kontrolcentralen er politigodkendt hvilket vil sige at de kan videregive verificerede alarmer direkte til politiet.

AdobeStock_304602895-scaled-min

Vagtudrykning

Skulle der være indbrud i din virksomhed sendes en vagt afsted. Vi samarbejder med lokale vagter for at opnå en hurtigere og mere effektiv udrykningstid. Da vagten er i nærområdet er han typisk hurtigere fremme end ellers. 

Vagten sikre din virksomhed

Vagt-scaled-min

Vi fører de kendte mærker, for at sikre din virksomhed bedst muligt:

Få et uforpligtende tilbud

Vores teknikere hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov.