Sikkerhedsløsninger til erhverv

Vi hjælper dig med at sikre din virksomhed. Vi tilbyder alt fra den simple løsning til mere komplete sikkerhedsløsninger.
Lad os tage en snak om hvordan vi sikre din virksomhed – Det er helt uforpligtende.

Hvorfor vælge Uno safe?

  Lokalt samarbejde

  Løsninger til jeres behov

  Mere tryghed i hverdagen

cctv-2846083_1920-min

Videoovervågning tilpasset din virksomhed og behov

Uno Safe tilbyder professionelle løsninger indenfor videoovervågning. Så er din virksomhed altid er sikret mod tyveri, indbrud og hærværk. Videoovervågning har både en præventiv og effektiv effekt.

Vi har et bredt sortiment indenfor professionel videoovervågning. Både indendørs og udendørs og i høj kvalitet både dag og nat. Dette sikrer dig en løsning, der lever op til dine krav og forventninger.

Ipad-cctv-min

Følg med i hvad der sker uanset hvor du er

Med videoovervågning fra Uno Safe kan du følge med fra telefonen, tablet og computer. Så ved du altid hvad der sker og er sket du kan nemlig også gå tilbage.

Cctv-plan-min

Lad os sammen finde den rigtige løsning

Uno Safe står selvfølgelig for alt lige fra installationen til vejledning i, hvordan du bruger det i din dagligdag. Så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt – nemlig din forretning.

Erhvervsalarm

Vagt

Sammen sikre vi din virksomhed

Vi ved, at du har en travl hverdag og du skal fokusere på at drive din virksomhed. Derfor vil vi have at det er så nemt som overhovedet muligt for dig hvis der opstår problemer. 

Sikkerhedsløsning der betaler sig i længden.

Vi syntes ikke at en professionel erhvervsalarm skal koste kassen. Derfor lejer du ikke alarmen og har ikke et dyrt abonnement forbundet. Nej vi har delt det i to så du kun betaler for det du får.

  1.  Du har en engangs udgift til selve alarmen og installationen.
  2.  Kontrolcentral/vagtudrykning og service tilkøbes til din erhvervsalarm.

Det syntes vi giver mest mening. Selvom det er dig der ejer alarmen får du stadig professionel hjælp hele vejen. Og du får selvfølgelig alarmskilte på døre og vinduer.

Døgnovervåget kontrolcentral og vagtservice

Din erhvervsalarm er døgnovervåget af kontrolcentralen som er politigodkendt og bemandet af uddannede og erfarne vagtassistenter dette sikre dig at din virksomhed er i bedste hænder alle 365 dage om året. 

Skulle alarmen gå vil du straks blive kontaktet og hvis nødvendigt sendes en vagt straks afsted samt politiet vil blive informeret. Kontrolcentralen er politigodkendt hvilket vil sige at de kan videregive verificerede alarmer direkte til politiet.

Djk mini

Vi fører de kendte mærker, for at sikre din virksomhed bedst muligt:

Få et uforpligtende tilbud

Vores teknikere hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov.