Dørtelefoni

Hos Uno Safe finder du et stort sortiment af dørtelefoni og porttelefoni. Vi tilbyder professionel installation og service af Hikvision og BAS IP

Smarte dørtelefoni løsninger til din bolig

Gør hverdagen nemmere og samtidig mere sikre med en smart dørklokke/dørtelefon løsning. Du kan hurtigt se hvem der ringer på og undgå at åbne for trickstyve eller hjemmerøver.

Ønsker du en nøglefri hverdag? Måske har du allerede nøglefri betjening i bilen. Det kan du også få til dit hjem.. Lås døren op med kode/nøglechip*

Villa med videoovervågning

Selv når du er på farten kan du tage imod dine gæster.

Uanset hvor du er kan du se og tale med personen som ringer på din dør direkte fra appen. F.eks. kan du bede posten om at sætte parken et sikkert sted… Knivskarp Full HD også om natten gør hele forskellen.

Får du håndværker kan du nemt låse døren op og lukke dem ind.**

Nedsæt risikoen for indbrud. Ca 80% af alle indbrud starter med at der ringes på døren først.

Mand telefon

Intergere videoovervågningen

Intergere videoovervågningen fra Hikvision eller Milesight med dørtelefonen og få nemt og enkelt klarhed over hvad der sker.

Med touch skærm kan du hurtigt se hvem der ringer på og samtidig kan du live streame videoovervågningen. Så du hurtigt kan se om der er nogen der lusker rundt.

Hikvision cam

Videoopkald med besøgende

Tag godt imod dine gæster. Du kan nemt se hvem der ringer på selv om aften/natten. takket være 2 MP kamera (Full HD) med 180° synvinkel i bredden, 96° i højde. 

Lås døren op

Lås nemt døren op med kode/nøglechip når du kommer hjem. Hvis du er på arbejde eller nede at handle når håndværkeren eller rengøringen kommer kan du direkte i appen låse døren op.

Livevisning af tilsluttede videoovervågning

Live stream videoovervågning og få hurtigt og nemt et overblik over hvem der befinder sig på din grund.

Gør hverdagen nemmere og mere enkelt

Gør hverdagen nemmere for dig selv og din familie. Du kan nemt lås døren op blot med kode eller chip. Velkommen hjem til et nøglefrit hjem!

*Kræver en kompatibel lås

Uno safe dørtelefoni

Lad os tage en uforpligtende samtale

Du bliver ringet op hurtigst muligt, af vores tekniker som vil hjælpe med at skræddersy en dørtelefon løsning som passer til dig og dine behov.

Dørtelefoni til Lejligheder

Advanceret og moderne dørtelefon til lejligheder og boligkomplekser

Med døretelefoni fra Uno Safe er der et hav af muligheder som gør det nemt og mere sikret for beboerne. Se hvem der ringer på hele døgnet. Dette øger sikkerheden da en hver kan udgive sig for f.eks. avisbud og dermed skaffe sig adgang. 

Samtidig er det let for beboerne at komme ind da de ikke behøver at finde nøglen frem men blot kan taste en kode eller bruge nøglechip endda deres smartphone.

Lejlighed.jpg

Mange smarte funktioner samlet i en løsning. Der gør hverdagen nemmere, smartere og sikre 

Elevator

Lad beboerne tilkalde elevatoren direkte fra lejligheden. Får beboeren gæster kan de kun køre op til den etage som som beboeren bor på.

Smart besked

Skal der lukkes for vandet? Send nemt beskeder til beboerne via døretelefonen i lejligheden. 

Lad beboerne snakke sammen

Beboerne kan ringe til hinanden via døretelefonen.

Elevator dørtelefoni (1)

Videoopkald med besøgende

Tag godt imod dine gæster. Du kan nemt se hvem der ringer på selv om aften/natten.

Lås døren op

Lås nemt døren op med kode eller direkte i appen. Hvis du er på arbejde eller nede at handle når håndværkeren eller rengøringen kommer kan du direkte i appen låse døren op.

Smartstyring

Tilkald elevatoren direkte fra lejligheden. Gæster kan kun tage elevatoren op til den etage hvor de skal besøge beboeren. 

Gør hverdagen nemmere og mere enkelt

Gør hverdagen nemmere for beboerne. De kan nemt lås opgangsdøren op blot med kode eller chip. Velkommen hjem til et nøglefrit hjem!

*Kræver en kompatibel lås

Dørtelefon lejlighed

FAQs

*Kræver en kompatibel lås

Få et uforpligtende tilbud

Vores teknikere hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov, så du kan føle dig helt tryg, når du forlader dit hjem og ligeledes når du er der.