Gør hverdagen mere tryg for ældre

Skab tryghed i hjemmet

Sikre tryghed i hjemmet for ældre mennesker. Med falddetektor kan den ældre hurtigt og enkelt tilkalde hjælp ved nødsituationer. Falddetektor med 2-vejs tale er det muligt for den ældre og kontaktpersonen at føre en samtale. På den måde kan der hurtigt reagere og situationen kan vurderes. Samtidig med fotodetektor kan sende billeder og give et klart overblik over situationen.

Ældretryghed

Lad os tage en uforpligtende samtale om hvordan vi kan skabe mere tryghed i hverdagen.

man-taler-i-mobil-min

Vores tekniker er klar til at rådgive dig

Mange ældre ønsker at bo i deres eget hjem og klare sig selv. Men der kan være grunde til at dette er kompliceret. Faktisk ældre som er faldet en gang. Har 2-3 gange større risiko for at falde igen.

Med alarm fra Uno Safe kan vi skabe tryghed for den ældre, døgnet rundt. Falddetektor med talefunktion, fotodetektor, taleboks er nogle af de komponenter der er med til at hjælpe og gøre hverdagen mere sikre.

Ældre person

Støre sikkerhed – Mere frihed

Både vores privatalarm med/uden abonnement kan tilpasses med tryghedsløsningen for ældre. Dette giver dig mulighed for selv at bestemme hvad der skal ske i de forskellige situationer. F.eks. ved indbrud kan der sendes en vagt og ved fald kontaktes familien og naboer.

Vagt

Vores tekniker klare det hele

Vores teknikere installere og montere det hele så du intet selv skal gøre. Vi hjælper dig narturligvis også godt i gang og gennemgår systemet sammen med dig. 
Hos Uno safe er alle teknikere uddannede elektrikere det er med til at sikre dig en professionel løsning hele vejen. 

Installation alarm

Alt det der bare gør forskellen

Ældretryghed

Tilpas løsningen efter ønsker og behov

Der er mange muligheder for at tilpasse løsningen. F.eks. falddetektor med talefunktion så det er muligt at tale sammen og på den måde hurtigt kan vurdere situationen. Det er også muligt at der automatisk tilkaldes hjælp ved registrering af fald og nødsituationer. Taleboks hvor det nemt og hurtigt kan skabes kontakt, Med panik-ur er det nemt og enkelt at tilkalde hjælp i nødsituationer. Desuden kan uret også fungere som en halskæde.

Så uanset hvad så er der et stort udvalg af produkter som skaber tryghed i hverdagen. 

Ældretryghed

Gør det nemt 

Glem alt om gammeldages nøgler. Med smart dørlås er det muligt at bruge kode, chip eller app. Vores alarmløsning kan interageres Yale Doorman og ID Lock 150. 

  • Kontaktpersoner/hjælpen kan hurtigt komme ind
  • Lås døren op via appen – uanset hvor du er
  • Log over hvem og hvornår nogen har låst døren op
Betjeningspanel

Brugervenligheden i førsterække

Det er enkelt og nemt at betjene systemet. Det er nemlig altafgørende når vi taler om ældretryghed. Til-/frakobling af alarmen gøres nemt med personlig kode eller blot med nøglechip. Tasterne er store og med blåt lys så de nemt kan ses selv i mørke og med nedsat syn. Bip lyd der fortæller at systemet er Til-/frakoblet.

Shepherd_app

Hold øje og have kontrol

Du ønskede kontaktpersoner kan nemt følge med enten i appen eller på web. Uanset hvor de befinder sig.

Udvalgte funktioner:

  • Til-/frakoble alarmen
  • Overfald/panik alarm
  • Se hændelser 
  • Se billeder fra fotodetektor

Brand og vandskader

Sikre hjemmet mod brand og vandskader. Få øjeblikkelig besked hvis der opstår brand eller vandskader.

Røgalarm:

Opstår der brand vil røgalarmen aktiveres og give lyd så dem der er hjemme vil blive advaret. Men samtidig vil der også blive givet besked i app og på sms til de valgte kontaktpersoner.

Dette betyder også at hvis ingen er hjemme vil branden blive opdaget med det samme imodsætning til en traditionel røgalarm.

Vanddetektor:

Med en eller flere vanddetektor kan der sikres mod vandlækager i f.eks. køkkenet eller badeværelset. På denne måde kan skaden opdages i tide og der kan hurtigt reageres.

Røgdetektor

Få et uforpligtende tilbud

Vores teknikere hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov, så du kan føle dig helt tryg, når du forlader dit hjem og ligeledes når du er der.