Privatalarm

Intet abonnement - Du ejer alarmen
Besked direkte i app eller sms ved alarm
Professionelle løsninger

Med alarm fra Uno Safe er du fri fra dyre abonnementer og bekymringer

Hos Uno Safe har du ingen dyre abonnementer forbundet med din alarm. Du vælger selv de kontaktpersoner som skal have besked ved alarm. F.eks. din nabo eller familie.

Gør-Det-Selv

Du installere selv din alarm på denne måde har du ikke nogle dyre udgifter forbundet med installation som normalt nemt løber op i 4.000 kr. Vores tekniker er selvfølgelig klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Hikvision AX Pro

Ax pro alarm fra Hikvision er en professionel alarmløsning. Du får masser af funktioner og muligheder for at tilpasse alarmen så den lever op til dine krav og ønsker. Du kan endda forbinde Hikvision overvågningskamera. 

Ax Pro har lang batterileve tid på helt op til 5 år og lang rækkevide mellem enhederne.

Img_26001903.jpeg

TrueGuard alarm

TrueGuard alarmen er et perfekt valg til dig som ønsker at sikre din bolig eller sommerhus. TrueGuard alarmen kan også udvides med smart home løsninger. Såsom lys-/varmestyring, styring af garageporten og meget mere. TrueGuard alarmen er også brugervenlig og kan betjenes af hele familien. Der findes 3 TrueGuard alarm modeller.

TrueGuard-MZ-8-Pro1-1.jpeg

Fuld kontrol fra alle enheder og uanset hvor du er…

Du kan betjene alarmen via app. På denne måde har du altid fuld kontrol over alarmen. Du kan. til-/frakoble alarmen, Se hændelser. og meget mere.

Smartphone
Tablet

*Der kan være forskel på funktionerne alt efter hvilken alarm du vælger.

Ajax alarm

Leder du efter en alarm løsning der er fleksibel og pålidelig? Så er Ajax alarm et godt valg. Ajax er et af de største og førende alarmbrands på det europæiske marked. 

Produkt-billede-Ajax-Hub.jpg
Alarm

Bliv endnu bedre sikret 

I samarbejde med Greentel tilbyder vi simkort til din alarm. På denne måde er du sikker på at blive underrettet ved alarm også selvom strømmen f.eks. er gået eller dit internettet ikke virker.

Data Sim – 50 MB

Kun 19 kr./md.

50 MB

30 sms´er

228 kr. /år (19 kr./md.)
Oprettelse 50 kr.
Mindstepris 278 kr.

Alarm sim

Kun 25,00 kr./md.

30 MB

5000 sms´er

10 min taletid

300 kr. /år (25 kr./md.)
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 300 kr.

Data sim – 2 GB

Kun 49 kr./md.

2 GB

588 kr. /år (49 kr./md.)
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 588 kr.

* Der tages forbehold for fejl og ændringer.

FAQs

Here are some frequently asked questions.

Kommer i ud og sætter alarmen op?

Som udgangs punkt er det dig selv der sætter alarmen op. Dette betyder også at der ikke kommer udgifter til montering og opsætning. Vores tekniker hjælper dig godt igang eller hvis du har spørgsmål. 

Er der tilknyttet vagt og kontrolcentral?

Nej. Alarmen vil sende sms eller push beskeder i app til de kontakt personer som du vælger dette kan være nabo, familie eller venner. Der er derfor ingen månedlige abonnement forbundet med alarmen.

Skal jeg bruge et simkort?

Nej det behøver du ikke men vi anbefaler det da det giver større sikkerhed. I forbindelse med strømafbrydelse eller nedbryd på dit netværk vil alarmen ikke kunne sende dig beskeder. Desuden kræver det et simkort hvis du ønsker at f.eks. din nabo skal modtage en sms. 

Alt efter hvilken alarmløsning du vælger kan alarmen tilsluttes internettet enten via kabel eller wifi og på den måde sende push beskeder i appen.

Hvorfor en professionel alarmløsning?

Med en professionel alarmløsning er du bedre sikret. Nogle af de store fordele er batteritiden på de forskellige enheder så som detektoren, åbningskontakten. Herudover er der også forskel på frekvensen som alarmen sender på. Hvor de billige alarmer tit sender på samme frekvens som andet udstyr f.eks. babyalarmer og dette kan nemt give falske alarmer. Der er også forskel på hvor stor afstand der kan være mellem centralen og enhederne.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så kontakt os og vi hjælper dig med at finde den rigtige alarmløsning